Onze missie
Het is de taak van iZi Jobs om ambities te realiseren. De focus van iZi is gericht op kwaliteit, groei en rendement. Het bieden van hoogwaardige personele dienstverlening zorgt ervoor dat een goede en duurzame relatie wordt opgebouwd tussen werknemers en opdrachtgevers. Ons onderscheidend vermogen wordt in hoge mate bepaald door verbondenheid, gedrevenheid en kwaliteit.

Onze visie
iZi Jobs is een bedrijf waar de mens centraal staat, waar ambities gerealiseerd kunnen worden, waar dromen uitkomen en waar je het gevoel hebt dat je werkt om te leven.

Kernwaarden
De basis van ons onderscheidend vermogen zijn de kernwaarden die wij als leidraad hanteren bij het nemen van beslissingen in onze dagelijkse praktijk. Deze kernwaarden vormen het succes van iZi Jobs.

Verbondenheid
Verbondenheid stimuleert onze loyaliteit aan collega’s en klanten en ondersteunt onze toewijding aan de business. Het creëren van een “wij-gevoel”, de bereidheid om andere mensen te helpen, het tonen van wederzijds respect en het vermogen om te werken in teamverband zijn de elementen voor het leveren van topprestaties. Topprestatie waar iZi Jobs voor staat!

Kennis van zaken
iZi Jobs spreekt de taal van de klant! Wij weten wat er speelt binnen de arbeidsmarkt en door onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling zijn wij uitstekend in staat om te zorgen voor de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Hierbij wordt kwaliteit nooit uit het oog verloren!

Afspraak is afspraak
iZi Jobs gelooft in excellente dienstverlening. Wij houden ons aan de afspraken, doen wat wij beloven en dragen bij aan het succes van de klanten en kandidaten. U kunt op ons bouwen!

Gedrevenheid
Gedrevenheid is dynamiek, enthousiasme en de wil om te winnen. Vermogen om te overtuigen, het lef om een uitdaging aan te gaan en de kracht om tegenslagen te overwinnen zijn de belangrijkste elementen voor het verwezenlijken van onze ambities. iZi Jobs gaat graag de uitdaging samen met u aan!